Legaturi rapide

Intrebari frecvente...


Consideram util viitorilor elevi ai scolii de soferi sa raspundem catorva intrebari frecvente in legatura cu scoala de soferi. Pentru orice alte intrebari sau nelamuriri va rugam sa ne contactati telefonic la numarul 0249-437.008 sau prin email la contact@auto-marti.ro Va multumim.
De ce acte am nevoie in momentul inscrierii ?

Pentru inscriere aveti nevoie de act de identitate plus copie xerox. Pentru completarea dosarului aveti nevoie de: cazier judiciar, fisa medicala, testul psihologic, copie xerox dupa ultimul act de studii (diploma de bacalaureat sau absolvire), chitanta de la Administratia Financiara si fisa de scolarizare. O parte din aceste acte le puteti obtine la sediul nostru.

Cat dureaza scoala ?

Durata minima de scolarizare (intre momentul inscrierii in scoala si momentul examenului) este de 30 de zile. Modul de organizare a sedintelor de condus ramane la alegerea Dvs.

Daca am fost respins, dupa cat timp ma pot prezenta din nou la examen ?

Un candidat care a fost respins se poate prezenta din nou dupa cel putin 15 de zile. Nu uitati sa achitati din nou la Administratia Financiara taxa de examen si sa verificati validitatea cazierului judiciar.

Cat timp sunt valabile vizitele medicale si testele psihologice ?

Vizitele medicale si teste psihologice sunt valabile timp de 1 an, iar cazierul timp de 6 luni.

De la ce varsta pot face scoala de soferi ?

Varsta minima pentru a va putea inscrie la scoala de soferi, pentru categoria B, este de 18 ani.